My own Ikea

Iedereen heeft wel een meubelstuk van Ikea in huis, of het nou een Billy of een Sundvik is. Er zitten veel voordelen aan de meubels en accessoires van Ikea, waaronder natuurlijk de prijs. Je kunt nergens voor zo’n scherpe prijs een boekenkast of een salontafel kopen van zo’n kwaliteit. Bovendien zijn ze er voor elke stijl. Of je nu een landelijke stijl of juist een moderne stijl in je huis hebt, er zijn Ikea-meubels voor elke woning. Een nadeel aan de populariteit van Ikea is dat de meubels in jouw huis er het precies hetzelfde uitzien als die in de huizen van je buren, vrienden en familie.

mykea-redesign-ikea

Daar heeft Mykea iets op gevonden. Dit Nederlandse bedrijf maakt stickers voor je Ikea-meubels. De stickers zijn van een goede kwaliteit vinyl en in de maten van de bekendste en meest verkochte Ikea-meubels. Op hun website staan The Big Five van Ikea met de Billy, de meest verkochte boekenkast van de wereld, Malm bed, Malm ladekast, Lack en Expedit, maar ook andere Ikea-producten kun je versieren met deze stickers.

Hoe gaat dat precies in zijn werk? Je bestelt de sticker via de website en dan wordt de sticker uniek geprint en naar het door jou opgegeven adres opgestuurd. Maak je Ikea-meubel dan schoon en droog en zorg ervoor dat je de sticker op de goede volgorde op je meubel plakt. Is het mislukt of wil je een andere sticker op je ladekast? De stickers van Mykea zijn makkelijk te verwijderen en beschadigen je meubels niet.

Reacties zijn gesloten.