Voordelig een frisse wind door je interieur

Een kleine verandering kan je interieur soms een compleet nieuwe look geven. Is het geen heerlijk gevoel om op die manier je huis weer eens met andere ogen te bekijken?  Een nieuwe bank of mooie salontafel kunnen daar prima bij helpen, maar gelukkig zijn er ook genoeg goedkopere alternatieven voor een decoratieve opfrisbeurt in huis. Geen idee hoe je daar mee zou moeten beginnen? Dan hebben we een paar slimme tips voor je!

Marktplaats en kringloopwinkels

Vroeger hing er nogal een muf imago aan de kringloopwinkels, maar tegenwoordig zijn dit juist de plaatsen waar hippe trendsetters hun items op de kop tikken voor een unieke inrichting. Retro of juist modern en vooral ook lekker goedkoop. Is er geen kringloopwinkel in de buurt, dan kun je op Marktplaats ook altijd nog speuren naar mooie koopjes.

tweedehands-inrichting

Geef de muren een kleurtje

Zeg eens eerlijk, wanneer heb je voor het laatst de muren in je woning geschilderd? Een ander kleurtje kan voor een lekker fris gevoel in je huis zorgen en is relatief een betaalbare optie. Zoek je iets rustgevends of liever een knallend kleurtje voor wat meer energie? De juiste verf kan wonderen doen!

Hang foto’s op

Waarom blijven al die leuke foto’s altijd maar op je laptop staan, waar je er toch bijna nooit naar terugkijkt? Blader eens door je digitale fotomappen en zoek een paar mooie exemplaren uit om af te laten drukken. Bijvoorbeeld op groot formaat voor in een lijst of op canvas voor een echt bijzonder effect. Wil je echt groots uitpakken dan kun je zelfs kiezen voor een heus fotobehang!

foto-ophangen-wand

Personaliseren met stickers

Heb je veel meubels van Ikea in je huis staan, dan lijkt je interieur al snel op dat van anderen. We kopen er immers allemaal wel eens een kastje of tafel toch? Het Nederlandse bedrijf Mykea levert fraai ontworpen stickers van vinyl waarmee je deze universele meubels toch een unieke look kunt geven.

Reacties zijn gesloten.